FIRA DE LA GALETA - CAMPRODON

Mostra de galetes gironines artesanes, “show cookies” amb restauradors locals, botigues al carrer, tallers infantils gastronòmics i música en directe. Aquests son els ingredients bàsics de la Fira de la Galeta patrocinada per Galetes Birba. Més info: www.firadelagaleta.cat

 
 

FIRA DE LA CERVESA ARTESANA I FORMATGE - RUBÍ

Ja forma part de l’imaginari col·lectiu del rubinenc i la rubinenca que l’esdeveniment més popular de #Rubicity cau en el mes de maig on es poden degustar fins a 50 tipus de cervesa artesana acompanyada de tapes formatgeres, concerts i sobretot bon rotllo.

 
 

TASTAFRUIT - LA TORRE DE L’ESPANYOL

Esdeveniment únic que és el referent de la promoció de la fruita dolça de les Terres de l’Ebre. És la festa de les entitats del poble per reivindicar el producte de proximitat de qualitat.

 
 

FIRA DE LA BOTIFARRA - LA GARRIGA

Monogràfic sobre la botifarra de la Garriga de les mans de les carnisseries locals amb dinamització infantil, música en viu i degustacions dels restauradors locals.

 
 

CARPE BIRREM - CAMBRILS

Cant a la vida i a la cervesa artesana de Km0 en format festival itinerant que se celebra de maig a setembre seguint la costa mediterrània amb la finalitat de viure i beure els moments de felicitat. Més info: www.carpebirrem.com

 
 

NADAL AL POBLE ESPANYOL - BARCELONA

Mostra d’artesanial i gastronomia típica de nadal en diferents cultures. Mosaic de tradicions angloxasones i tradicionals catalanes a través de decoracions i dinamitzacions familiars.

 
 

 

CONTACTA'NS
938300496
Kosmo Joy Eventus S.L.